Professionals


U bent architect, interieurarchitect of aannemer

U bent architect, interieurarchitect, aannemer, of zelfstandig keuken- of badkamerbouwer en u bent op zoek naar een partner om mee samen te werken voor al uw projecten met toepassingen in glas op maat? Dan is een duurzame, professionele samenwerking met Glas Robberechts misschien wel het partnership waar u naar op zoek bent.

Als professional weet u uiteraard dat een goede afstemming door alle partners en vakmannen van in de beginfase, cruciaal is voor een mooie afwerking en een tijdige oplevering van uw project. Glas Robberechts wil graag met u samenwerken om deze doelstelling tot een goed einde te brengen.

Wilt u weten welke mogelijkheden er van de verschillende toepassingen in glas zijn voor uw project, of meer concreet welke structurele aanpassingen er moeten voorzien worden, of welke onderdelen moeten geplaatst worden in welke fase? Wilt u aan uw klanten kunnen garanderen dat hun glasgeheel stabiel en tot in de puntjes afgewerkt zal worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor eerlijk advies en/of een duurzame professionele samenwerking op lange termijn.


U bent professional en u wil uw professionele ruimte afwerken met glas

Glas Robberechts plaats glas in alle vormen, formaten en toepassingen bij particulieren thuis. Maar uiteraard doen wij dat ook voor ruimtes die professioneel of commercieel gebruikt worden.

Een praktijkruimte waar u uw klanten ontvangt, uw kantoor,  uw wachtzaal, uw winkelruimte waarin op een doordachte manier met glas gewerkt wordt, kan de stemming van de ruimte positief beïnvloeden. Uiteraard voelt uw klant zich beter in - en zal hij ook terugkeren naar - een locatie die licht, rust en ruimte uitstraalt en die mooi en met oog voor detail is afgewerkt. En natuurlijk hoeven wij u het belang van een mooie etalage of spiegels in uw winkel niet uit te leggen, wanneer u een eigen zaak heeft. Wij zullen steeds rekening houden met de aard van uw activiteit en met de eigenheid van het gebouw, om samen tot een mooi afgewerkt geheel te komen.

Wil uw weten hoe Glas Robberechts uw professionele ruimte nog aantrekkelijker kan maken voor uw klanten, neem dan gerust contact met ons op voor eerlijk advies op maat van uw behoefte.


Neem vandaag nog contact op met Glas Robberechts en ontdek wat wij voor u kunnen doen.