Glazenmaker Wouter Robberechts


Wouter Robberechts deed de nodige kennis op tijdens de unieke opleiding glasbewerker. Hij heeft daarnaast 15 jaar ervaring, zowel in het atelier als op het werkterrein van allerhande plaatsingen van interieurglas.

Dankzij deze uitgebreide vakkennis en ervaring kan u rekenen op de meest feilloze uitvoering van uw idee en de beste oplossing voor uw probleem. Hij zal u wijzen op de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden, zodat u zelf de beste en meest duurzame keuze kunt maken. Wouter Robberechts geeft eerlijk en duidelijk advies op maat van uw behoefte.

Wouter Robberechts staat bovendien persoonlijk in voor een service van A tot Z. Hij doet zelf de opmeting en plaatsing van al uw glaswerk met nauwkeurigheid en oog voor detail. Kwaliteit, afwerking en veiligheid staan centraal van start tot oplevering. Hij kiest voor duurzame materialen van de beste kwaliteit en gaat te werk volgens de vereiste veiligheidseisen en kwaliteitsnormen.

Wouter Robberechts is een vakman die fier is op zijn stiel. Hij is pas tevreden als uw glaswerk tot in de puntjes is afgewerkt. U kunt achteraf ook bij hem terecht voor vragen of opmerkingen, want een goede service na verkoop vindt hij cruciaal.


Glas Robberechts als duurzame onderneming


Als u kiest voor glas, kiest u voor een duurzaam product. Als u kiest voor Glas Robberechts, kiest u bovendien voor een onderneming die duurzaamheid centraal stelt.

Glas Robberechts is er immers van overtuigd dat het niet alleen belangrijk is om een onderneming duurzaam uit te bouwen enkel en alleen op economisch vlak. Duurzaamheid werd van bij de start opgenomen in de gehele bedrijfsvisie, waarin People, Planet en Profit hand in hand gaan.

Hiervoor werkt Wouter Robberechts samen met zijn echtgenote Isabelle Huybrechts, die de opleiding Master in het Milieu- en Preventiemanagement genoot en dus gespecialiseerd is in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Glas Robberechts wil op een onderbouwde en praktische manier de duurzame bedrijfsvisie dagelijks toepassen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de nagenoeg volledige digitalisering van de administratie, de keuze voor duurzame materialen en de selectieve afvalverwijdering.


Glas Robberechts in samenwerking met BRYO van VOKA


Een duurzame onderneming opstarten is geen sinecure in het huidige economische klimaat. Ter plaatse blijven trappelen is voor Glas Robberechts echter geen optie. Glas Robberechts heeft immers de ambitie om uit te groeien tot een duurzame onderneming, in de meest brede zin van het woord.

Daarom stapte Isabelle Huybrechts in bij BRYO, het coachingsprogramma van VOKA voor jonge, startende ondernemers met een visie. Dankzij coaching, feedback en kennisoverdracht van ervaren ondernemers binnen BRYO, kan Glas Robberechts op een gefundeerde manier verder werken aan het uitbouwen van haar duurzame ondernemingsvisie en bedrijfsvoering.

Bekijk ook het artikel over Glas Robberechts in het Ondernemers Magazine van VOKA Halle-Vilvoorde van januari-februari 2015.