Glazen douchedeuren en glazen douchewanden

Foto's van glazen douchedeuren en glazen douchewanden.

U kan niet alleen bij ons terecht voor uw glazen douchedeur op maat. U kan ook opteren voor een inloopdouche die geheel of gedeeltelijk is afgewerkt met glazen wanden.

Vanaf nu kunt u douchen in een omgeving die u zelf heeft gecreëerd door een specifiek glazen accent in een kleurtint die u zelf bepaalt. U kan opteren voor glazen douchewanden in combinatie met tegels of voor het plaatsen van alle wanden in glas, al dan niet gecombineerd met een glazen douchedeur.

Het vervangen van uw tegels door een gekleurde glazen douchewand geeft niet alleen een moderne en luxueuze  toets aan uw badkamer. Glazen douchewanden zijn veel makkelijker in onderhoud en duurzamer in plaatsing. U heeft immers geen voegen die op termijn verkleuren, schimmelen of barsten. Er kunnen in uw glazen douchewand  uiteraard ook uitsparingen worden voorzien voor douchestangen, kranen en dergelijke. Gekleurde glazen douchewanden zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Heeft u last van hard water en de bijhorende kalkaanslag op uw glazen douchedeur of glazen douchewand? U kan dan ook kiezen voor de afwerking van uw glazen douchedeur of glazen douchewand met een speciale coating die kalkaanslag vermijdt.


Op zoek naar glazen douchedeuren of glazen douchewanden in de regio Brussel - Halle - Vilvoorde - Zaventem - Mechelen - Leuven, contacteer ons voor professioneel advies.