Diensten

In uw huis wint u het liefst zoveel mogelijk licht en ruimte. Glas schept rust, licht en ruimte in een hedendaagse stijl. Bovendien is glas een duurzaam en tijdloos materiaal dat gemakkelijk is in onderhoud.

Beglazing op maat

Glaswerk zorgt dus niet alleen voor een klassevolle afwerking van uw interieur, u geniet ook van een beduidend aantal praktische voordelen. Glas Robberechts zorgt voor beglazing op maat als oplossing voor elke specifieke wens, naar ieders behoefte.

De persoonlijke aanpak van glazenmaker Wouter Robberechts zorgt voor een vernieuwende kijk in de duurzame toepassing van alle glaswerken met oog voor kwaliteit, esthetiek en detail.

Talloze mogelijkheden van glas

Bedenk wat beglazing op maat voor uw interieur kan doen. Wanneer u meer licht en ruimtegevoel wil, kan u bijvoorbeeld kiezen voor:
Uw al dan niet transparante glazen deuren of (schuif)wanden, die twee ruimtes van elkaar kunnen scheiden zonder te moeten inboeten aan comfort en licht, kunnen indien gewenst afgewerkt worden met een persoonlijk design of tekening.
Wij plaatsen ook glazen deuren of wanden met PRIVA-LITE. Deze techniek maakt het mogelijk om met een druk op de knop een transparante wand mat te maken of omgekeerd, zodat een douchedeur of -wand doorzichtig of ondoorzichtig wordt, wanneer u dat wenst.

Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk nog ruimer dan dat:

Op de pagina Projecten ontdekt u enkele concrete verwezenlijkingen van Glas Robberechts.

Glas in badkamer en keuken

Aan uw badkamer kan Glas Robberechts een luxueuze, moderne toets geven door het plaatsen van een op maat gemaakte glazen inloopdouche in een kleurtint die u zelf bepaalt. Of u kiest voor specifieke glazen accenten zoals douchedeuren, wanden of spiegels die eenvoudiger schoon te houden zijn dan tegels met voegen die op termijn beschimmelen, afbrokkelen of barsten.

Ook in uw keuken zorgt glaswerk voor originele en onderhoudsvriendelijke accenten. Een glazen spatwand heeft bijvoorbeeld heel wat voordelen op het vlak van onderhoud.

Energie besparen met glas

Glas Robberechts kan ook bijdragen tot een lager energieverbruik. Uw enkel glas of verouderd dubbel glas kan vervangen worden door vernieuwd dubbel glas of hoogrendementsglas. Een investering die zich snel zal vertalen naar uw energiefactuur.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte