Glazen binnendeuren en glazen wanden

Foto's van glazen binnendeuren en glazen wanden.

Glazen deuren en glazen wanden bieden een grote meerwaarde aan de afwerking van uw interieur. Een glazen deur of een glazen wand scheidt op een stijlvolle manier de ene van de andere ruimte zonder dat u moet inboeten aan comfort en daglicht.
Uw glazen deuren of glazen wanden kunnen afgewerkt worden met een persoonlijk design of een unieke tekening. U kan ook zelf beslissen hoe uw glazen deur of glazen wand wordt aangebracht in de vloer of aan de muur. Zo kan u bijvoorbeeld opteren voor een glazen deur die in beide richtingen opent of een glazen schuifwand die loshangt van de grond.

Wil u net dat tikkeltje meer? Wij plaatsen ook glazen deuren of wanden met PRIVA-LITE. Deze techniek maakt het mogelijk om met een druk op de knop een transparante wand mat te maken of omgekeerd, zodat uw deur of wand in glas doorzichtig of ondoorzichtig wordt, wanneer u dat wenst.


Op zoek naar glazen deuren en glazen wanden in de regio Brussel - Halle - Vilvoorde - Zaventem - Mechelen - Leuven, contacteer ons voor professioneel advies.